Sült spárga

2013-04-24
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 40 perc

A jó idő eljövetelével a grillen sütött finom húsok mellé spárgát is készíthetünk, de aki fogyózik, az magában is eheti.

Ezeket szerezd be:

  • 600 g zsenge, de vastag Spárga
  • 8 gerezd Fokhagyma
  • Olaj

1. lépés

A spárgát megtisztítjuk, majd grillen megsütjük a spárgát.

2. lépés

A fokhagymákat összenyomjuk, majd olajjal és sóval elkeverjük. A sült spárgákat egy tálba helyezzük és a fokhagymás-olajos öntettel leöntjük.

Tipp: A spárgát jó száraz fa parazsán készítsük el, mert úgy különösen ízletes végeredményt kapunk.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 066 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Zöldséges csirke rablóhús

  • Görög bárány vegyes salátával

  • Grillezett csirke vegyes körettel

  • Grillezett busa zöldségekkel

  • Grillezett pangasius édeskrumplival

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    159 kcal
  • Összes Zsír

    13,8 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    7,8 g
  • Cukor

    2,9 g
  • Fehérje

    3,7 g