Választott hozzávaló: Sertéskaraj
Rumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj
Bár már vége az ünnepeknek, mégis valami finomra vágytam. Délelőtt a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszem a feldarabolt gyümölcsöket, feltekerem. ...
TovábbKrumplibundás hússzelet
Mivel a krumplibundának köszönhetően igen laktatóak a hússzeletek, így tálaláskor elég, ha csak egy finom salátát kínálunk hozzá.
TovábbKovászos uborkás rántott karaj
Az első alkalommal készítettem, nagy sikere volt. Egyszerű, de mégis ötletes.
TovábbBorzas hús kapros túróval
Tejföllel, sajttal már készítettem, de így kaprosan is nagyon finom volt. Ajánlom mindenkinek egy könnyed ebédre.
TovábbHóstyai borda recept
Aki a lecsót szereti annak ezt az ételt ajánlom elkészítésre. Rizzsel és sült burgonyával tálalom.
TovábbSnidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával
Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.
TovábbTejfölös szelet zöldborsóval
Tejfölös szeletből jött az ötlete a fiamnak, hogy jó lenne,ha zöldborsóval is készítenék hasonló ételt.
TovábbErdélyi borzaska
Még a 90-es évek végén, a lacházi dunaparton szoktunk rá egy szezonálisan ott működő büfésnél. Előszeretettel kértünk mellé rántott gombát és ...
TovábbKolbásszal töltött karaj
A következő fogást általában krumplipürével és párolt lilakáposztával, vagy rizzsel és céklával szoktam készíteni. Mindegy mivel, magában is nagyon finom. ...
Tovább