Választott hozzávaló: Sertéskaraj

Rumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár már vége az ünnepeknek, mégis valami finomra vágytam. Délelőtt a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszem a feldarabolt gyümölcsöket, feltekerem. ...

Tovább

Rántott hús és máj madársalátával

Értékelés: (5 / 5)

Vasárnap ezt a finomat készítettem karajból és májból.

Tovább

Rántott hús kápiás kukoricás salátával

Értékelés: (5 / 5)

Egy egyszerű rántott hús, finom majonézes salátával.

Tovább

Krumplibundás hússzelet

Értékelés: (4 / 5)

Mivel a krumplibundának köszönhetően igen laktatóak a hússzeletek, így tálaláskor elég, ha csak egy finom salátát kínálunk hozzá.

Tovább

Őszibarackos hússzelet

Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a gyümölccsel együtt sütött hússzeletet, mivel sós és édes ízek nagyon jól összeillenek.

Tovább

Kovászos uborkás rántott karaj

Értékelés: (3.7 / 5)

Az első alkalommal készítettem, nagy sikere volt. Egyszerű, de mégis ötletes.

Tovább

Borzas hús kapros túróval

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Tejföllel, sajttal már készítettem, de így kaprosan is nagyon finom volt. Ajánlom mindenkinek egy könnyed ebédre.

Tovább

Hóstyai borda recept

Értékelés: (5 / 5)

Aki a lecsót szereti annak ezt az ételt ajánlom elkészítésre. Rizzsel és sült burgonyával tálalom.

Tovább

Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

Értékelés: (4.3 / 5)

Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.

Tovább

Tejfölös szelet zöldborsóval

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.9 / 5)

Tejfölös szeletből jött az ötlete a fiamnak, hogy jó lenne,ha zöldborsóval is készítenék hasonló ételt.

Tovább

Erdélyi borzaska

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Még a 90-es évek végén, a lacházi dunaparton szoktunk rá egy szezonálisan ott működő büfésnél. Előszeretettel kértünk mellé rántott gombát és ...

Tovább

Kolbásszal töltött karaj

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A következő fogást általában krumplipürével és párolt lilakáposztával, vagy rizzsel és céklával szoktam készíteni. Mindegy mivel, magában is nagyon finom. ...

Tovább