Rántott hús kápiás kukoricás salátával
2015-05-05- Típus: Rántott hús receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 35 perc
Egy egyszerű rántott hús, finom majonézes salátával.
Ezeket szerezd be:
- 4 szelet csontnélküli karaj
- A panírozáshoz:
- 2 tojás
- 10 deka liszt
- zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj a sütéshez
- A salátához:
- 1 doboz konzerv kukorica
- másfél deci majonéz
- 1 piros és egy zőld szinű paprika
1. Lépés
A húsokat szeletelés után kicsit folpak alatt kiklopfolom, majd besózom. Először lisztbe, tojásba végül morzsába forgatom és olajban kisütöm.
2. Lépés
Elkészítem a salátát. A paprikákat apró kis kockákra vagdalom.
A kukoricát leszűröm, majd az egészet a majonézzel összekeverem. Sózom, kicsit borsozom, ha kell. Amikor a húsok elkészültek sült burgonyával és a kápiás kukoricás salátával tálaltam.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 763 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
471 kcal -
Zsír
15.3g -
Szénhidrát
50.7g -
Fehérje
32.1g -
Koleszterin
150mg -
Cukor
4.6g