Rántott hús kápiás kukoricás salátával

2015-05-05
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 35 perc

Egy egyszerű rántott hús, finom majonézes salátával.

Ezeket szerezd be:

  • 4 szelet csontnélküli karaj
  • A panírozáshoz:
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj a sütéshez
  • A salátához:
  • 1 doboz konzerv kukorica
  • másfél deci majonéz
  • 1 piros és egy zőld szinű paprika

1. Lépés

A húsokat szeletelés után kicsit folpak alatt kiklopfolom, majd besózom. Először lisztbe, tojásba végül morzsába forgatom és olajban kisütöm.

2. Lépés

Elkészítem a salátát. A paprikákat apró kis kockákra vagdalom.
A kukoricát leszűröm, majd az egészet a majonézzel összekeverem. Sózom, kicsit borsozom, ha kell. Amikor a húsok elkészültek sült burgonyával és a kápiás kukoricás salátával tálaltam.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 763 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Rántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel

  • Rántott hús és máj madársalátával

  • Rántott sertéscomb krumplipürével és párolt zöldségekkel

  • Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival

  • Rántott hús recept

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    471 kcal
  • Zsír

    15.3g
  • Szénhidrát

    50.7g
  • Fehérje

    32.1g
  • Koleszterin

    150mg
  • Cukor

    4.6g