Választott hozzávaló: Pirospaprika
Toast csípős petrezselymes tofus fasírttal
Bár húsevő vagyok, kipróbáltam egy vegetáriánus fasírtot. Mivel kellően fűszeres, s csípős volt, ehetőnek találtam. Lilahagymával, fokhagymával, paradicsommal tálaltam.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbVörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal
Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.
TovábbZöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbSpárgás sült sonka tükörtojással és krumplival
A spárga kedvence az olaszoknak, s ez így együtt egy kedvenc olasz reggeli. Mivel elég tartalmas, nekem vacsorának is bejött.
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbChilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe
Egy egyszerű, de finom tavaszi étel. Érdemes kipróbálni.
TovábbKertészlány leves
Olasz ihletésű paradicsomleves. Mert nem csak a betűtésztás paradicsomleves létezik.
TovábbFusilli gombapörkölttel és kolbásszal
Olaszos ízhatású tésztás ételre vágytam. Ezt sikerült összehozni.
TovábbCukkinis lecsó kolbásszal és tojással
Egyik kedvenc lecsóm a saját termelésű chilivel. Piacon is beszerezhető néha, de csak az tegye bele, aki valóban szereti és ...
Tovább