Választott hozzávaló: Paradicsompüré
Articsóka vadász módra
Ki mondta, hogy az articsókát csak köretként lehet fogyasztani?! Vadászosan elkészítettük és elsőre azt hittük, hogy húst eszünk. Főtt burgonya ...
TovábbRukkolás-túrós szendvicskrém
Mivel is kezdhetnénk a reggelt, mint egy kiadós szendvicskrémmel. Kenhetjük pirítósra, tehetjük a szendvics közé. Isteni!
TovábbZöldborsós krémmel töltött tojás
Egy igazán egyszerű recept a Kaszinó tojás mellé, ha hidegtálat készítenénk.
TovábbMarhagombóc paradicsomszósszal
A minap készítette az apósom a következő finomságot. Nálunk azonnal elfogyott az összes gombóc!
TovábbFokhagymaleves tyúkhúslével
A fokhagymalevesek armadájában egy újabb verzió. Ebben az esetben sűrített paradicsommal bolondítottam meg.
TovábbIndiai fűszeres húsgolyó
Ezt a húsgombócot bármilyen húsból elkészíthetjük, a legjobb marhából és bárányból, de nyugodtan készíthető sertésből és csirkéből is. Curryból finom ...
TovábbChilis csirke recept
A kínai konyha mindig is egy nagy kedvenc volt, imádom a különböző ízek keveredést. Havonta egyszer legalább eszünk valamilyen kínai ...
TovábbCsászárszelet
Ezt a receptet egy étteremben láttam meg először, előtte nem is nagyon ismertem, de bátran ajánlom bárkinek!
TovábbFűszeres penne
Egyszerű kis paradicsomos penne, gombával. Tudom, hogy nem egy extra, de most csak ilyen alapanyagok voltak itthon. Attól függetlenül finom ...
TovábbCukkinis tészta paradicsommártással
Olaszos hangulatomban voltam, de a cukkiniből és gombából akartam valami maradandót alkotni. Mivel elfogyott minden, ezért sikeresnek veszem a missziót.
TovábbPizzás csavart
A következő ropogtatni való gyorsan meg van és kedvünk szerit tehetünk bele sonkát, szalámit, kukoricát, zöldségeket, mindent, ami egy jó ...
Tovább