Választott hozzávaló: Paprika
Lecsós rizs gombapaprikással
Lecsó gombapaprikással. Ha még nem próbáltátok ki, tegyétek meg.
TovábbLecsó egyszerűen
Nos, ezúttal lecsó lecsóval készült! Csak úgy önmagában, minden hozzávaló nélkül. Nem volt benne kolbász, tojás, gomba, tök, csak lecsó! ...
TovábbGombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával
Ez egy íz- és színkavalkád. Mindegyik összetevő önmagában is nyerő, de így együtt, fenomenális!
TovábbRizses lecsó tükörtojással
Nagy kedvencem a lecsó, számtalan variációban készítettem már, most tükörtojással fogyasztottam.
TovábbTöltött paprika chilis paradicsomszószban
Klasszikus töltött paprika, azzal a különbséggel, hogy ebben sok chili is van.
TovábbLecsó bogyiszlói paprikából cukkiniből csípős kolbásszal
A végeredmény kiváló lett. Pont olyan csípős, ahogy akartam.
TovábbTökös lecsó darált hússal és füstölt kolbásszal
A mélyhűtőben volt gyalult tök. Ideje volt kezdeni vele valamit. Tökfőzelékhez nem volt kedvem, bár volt kapor, meg tejföl is ...
TovábbMexikói zöldségleves tortillával és tequilával
Eredetileg egy egyszerű reteklevest akartam készíteni, de aztán mivel a mélyhűtőben mexikói salátakeverékre bukkantam, megváltozott a terv.
TovábbMedvehagymás paraszt rakott krumpli
Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem egy hagyományos ételt akartam elkészíteni, ezt találtam ki.
TovábbTagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával
A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.
TovábbTojásos cukkinipörkölt
Egy nagyon egyszerű étel, melyet nyáron a saját termésű cukkiniből szívesen készítek.
Tovább