Választott hozzávaló: Metélőhagyma
Vegán kesudiós krémsajt
A név egy kicsit megtévesztő, hiszen egy vegán receptről van szó, ami nem tartalmazhat semmilyen állati eredetű hozzávalót, így például ...
TovábbFehérboros-póréhagymás-tejszínes gombakrémleves
Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sürgősen be kellett pótolni.
TovábbDarált hússal töltött gomba paradicsomszószban
Töltött gomba másképp. Miután több töltött gombát is feltettem, valami újat akartam kreálni. Remélem sikerült. Nekem nagyon ízlett!
TovábbTöltött paprika és paradicsom
Hétvégén nagyon jó idő volt, ezért fogtam a Hot Pan-t és kimentem a szabadba főzőcskézni.
TovábbTúróval töltött paprika és paradicsom sütve, sült krumplival
Nem a szokásos töltött paprika, de érdemes kipróbálni az új ízeket.
TovábbSonkás tortellini ketchuppal chiliszósszal és reszelt sajttal
Az olasz ételeknek, ezen belül a pasta-nak nem tudok ellenállni. Megunhatatlanok.
TovábbVodkás uborka gazpacho
Nem csak finom és egészséges, de ebben a kánikulában még hűsítő is ez a leves, s nem utolsó sorban, nem ...
TovábbÁzsiai ihletésű fekete kagyló leves
Imádom a fekete kagylót. Amikor az Adria mellett nyaraltam a 70-es, 80-as években (minden évben), csaknem minden nap szedtem a ...
TovábbKrémsajtos szendvicskrém
Ha unjuk a bolti és hagyományos szendvicskrémetek, akkor ideje elkészíteni egy házi receptet.
TovábbZöldborsós krémmel töltött tojás
Egy igazán egyszerű recept a Kaszinó tojás mellé, ha hidegtálat készítenénk.
TovábbJuhtúrós mártogatós
Grill partikhoz, csajos beszélgetésekhez, baráti összejövetelekhez ideális ez a mártogatós egy kis tortillával, chips-szel.
Tovább