Választott hozzávaló: Leveskocka

Cukkinikrémleves hidegen tejföllel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a kánikulában jól esik egy hideg krémleves. Nem cifráztam nagyon.

Tovább

Vörösboros babgulyás gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...

Tovább

Zöldséges spárgaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lassan vége a spárgaszezonnak. Ezért, mivel szeretem a spárgát, még egy finom spárgalevest akartam készíteni. Végül egy olasz ízvilágú levest ...

Tovább

Vörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.

Tovább

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Kertészlány leves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olasz ihletésű paradicsomleves. Mert nem csak a betűtésztás paradicsomleves létezik.

Tovább

Fehérboros-tejszínes medvehagyma-krémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy klasszikus krémleves. Könnyű, gyors és finom.

Tovább

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, s nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.

Tovább

Tejszínes hagymaleves

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyű és finom ebédötletet hoztam most nektek.

Tovább

Brokkolis tőkehalfilé kuszkusszal és gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Alaszkai tőkehalfilé és ropogós brokkoli harmóniában a kuszkusszal, gerslivel és gombával. A halat a tálcával együtt 200 °C fokos sütőbe ...

Tovább

Sütőtökös krémleves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (4 / 5)

A sütőtökben sok a vitamin, ezért sokszor készítek krémlevest belőle.

Tovább

Cukkinikrémleves recept

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Régen sosem tudtam, hogy mit csináljak cukkiniből. Mindig csak a lecsóban vagy rántotta mellé készítettem. Viszont rájöttem, hogy

Tovább