Választott hozzávaló: Kolbász

Lecsó bogyiszlói paprikából cukkiniből csípős kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A végeredmény kiváló lett. Pont olyan csípős, ahogy akartam.

Tovább

Tökös lecsó darált hússal és füstölt kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mélyhűtőben volt gyalult tök. Ideje volt kezdeni vele valamit. Tökfőzelékhez nem volt kedvem, bár volt kapor, meg tejföl is ...

Tovább

Kolbásszal és sajttal töltött gombafejek

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kolbásszal és sajttal töltött gombát készítettem paradicsommal és finom parázskrumplival.

Tovább

Fehérboros zöldborsós spenótos kolbászos gomba

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy újabb spenót-gomba kombináció. Nagyon finom!

Tovább

Gombás lecsó kolbásszal és újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Elővettem egy üveg télire eltett lecsót, feljavítottam egy kevés gombával, kolbásszal és dúsítottam krumplival. Egész jó, s kellemesen csípős lett.

Tovább

Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem egy hagyományos ételt akartam elkészíteni, ezt találtam ki.

Tovább

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Tovább

Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...

Tovább

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral. Eltett lecsóból készítettem.

Tovább

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.

Tovább

Kolbászos-túrós pogácsa

Értékelés: (5 / 5)

A család nagy kedvence ez a finom pogácsa. Az összeállítása, és a sütés kb. egy óra alatt megvan, várakozni csakis ...

Tovább

Kolbászos csiga Gizitől

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Igen nagy előnye a tésztának, hogy nem kell keleszteni, mert sütőporral készül, így rövid idő elteltével, már tálalhatjuk is a ...

Tovább