Választott hozzávaló: Csípős paprika

Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán ...

Tovább

Tejfölös bableves füstölt karajjal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Itt a tél, jöjjön hát akkor egy finom téli leves.

Tovább

Vörösboros-paprikás csirkecomb krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez még Karácsony előtt készült, de csak most jutottam hozzá, hogy megírjam a bejegyzést. Nagyon finomra sikeredett, akár még a ...

Tovább

Fehérboros fácánleves gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.

Tovább

Mediterrán omlett négyféle sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az újévi hagyományos ételek után másra vágytam, erre az olaszos, mediterrán egytálra esett a választásom.

Tovább

Gnocchi gombapörkölttel tejfölösen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A sok magyaros étel után végre egy kis olasz is az asztalomra került.

Tovább

Chilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, ...

Tovább

Szardíniás-tojásos saláta

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Aki szereti a halas mediterrán ételeket, azoknak ajánlom. Könnyű, gyors, egészséges és még finom is.

Tovább

Kunsági pacalpörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a fogást konzerves pacalból készítettem, amit feltúrbóztam egy kicsit.

Tovább

Baconös-kolbászos lecsó tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár sokféle lecsót feltettem már, ilyen még nem volt.

Tovább

Fusilli chiliszószós szardíniával és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Jamie Olivernek - akit én kedvelek - van egy műsora, melyben 15 perces kajákat készít. Nos, én is főztem egy ...

Tovább

Tejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.

Tovább