Sült kolbászkák krumplival és zöldséggel

2014-01-05
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A hűtőmben volt kolbász, így azt krumplival és zöldséggel egybesütöttem. Finom lett.

Ezeket szerezd be:

  • 100 g kolbász (4 db Früstök)
  • 1 db nagyobb krumpli
  • libazsír
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 0.5 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 2 szál petrezselyem

1. lépés

A krumplit héjában megfőzöm.

2. lépés

A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, s megsütöm.

3. lépés

Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

740 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Részeges csirkecomb

  • Zöld diós, gesztenyés csirkemell, őzgerincben sütve

  • Cigánypecsenyés langalló

  • Fűszeres csirke burgonyán sütve

  • Zsebes karaj

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    405 kcal
  • Zsír

    21 g
  • Koleszterin

    46 mg
  • Szénhidrát

    40,4 g
  • Cukor

    4,8 g
  • Fehérje

    14,9 g