Sült kolbászkák krumplival és zöldséggel
2014-01-05- Típus: Sült húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
A hűtőmben volt kolbász, így azt krumplival és zöldséggel egybesütöttem. Finom lett.
Ezeket szerezd be:
- 100 g kolbász (4 db Früstök)
- 1 db nagyobb krumpli
- libazsír
- 1 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes paprika
- 0.5 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 2 szál petrezselyem
1. lépés
A krumplit héjában megfőzöm.
2. lépés
A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, s megsütöm.
3. lépés
Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 267 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
405 kcal -
Zsír
21 g -
Koleszterin
46 mg -
Szénhidrát
40,4 g -
Cukor
4,8 g -
Fehérje
14,9 g