Zsebes karaj
2013-11-27- Típus: Göngyölt hús receptek, Sült húsok, Töltött húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 6
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 50 perc
Nagyon jól néz ki, amikor elkészül és nagyon finom.
Ezeket szerezd be:
- 1 kiló csont nélküli hosszú karaj
- só, bors
- magyaros fűszerkeverék
- 20 deka Bacon szalonna
- 20 deka sajt, szeletelve
- 10 deka kolbász
- 1 darab kaliforniai paprika
- 1 vöröshagyma
1. Lépés
A húst szeletelve felvágom, de úgy, hogy zsebeket vágok rajta, nem vágom teljesen el, csak bevágom. Sózom borsozom, fűszerkeverékkel bekenem, és egy éjszakát állni hagyom.
2. Lépés
Másnap a zsebekbe teszek szalonnát, melléje vastag szelet sajtot, karikára vágott hagymákat, kolbászkarikát és pirospaprika csíkot. Utána hústűvel összefogom és cserépedénybe szép pirosra sütöm.
Sült krumplival, petrezselymes krumplival vagy krumplipürével tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
5 személy értékelt
9 749 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
625 kcal -
Zsír
35.6g -
Szénhidrát
4.1g -
Fehérje
67.9g -
Koleszterin
207mg -
Cukor
1.9g