Zsebes karaj

2013-11-27
  • Hány főre: 6
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 40 perc
  • Elkészítés: 50 perc

Nagyon jól néz ki, amikor elkészül és nagyon finom.

Ezeket szerezd be:

  • 1 kiló csont nélküli hosszú karaj
  • só, bors
  • magyaros fűszerkeverék
  • 20 deka Bacon szalonna
  • 20 deka sajt, szeletelve
  • 10 deka kolbász
  • 1 darab kaliforniai paprika
  • 1 vöröshagyma

1. Lépés

A húst szeletelve felvágom, de úgy, hogy zsebeket vágok rajta, nem vágom teljesen el, csak bevágom. Sózom borsozom, fűszerkeverékkel bekenem, és egy éjszakát állni hagyom.

2. Lépés

Másnap a zsebekbe teszek szalonnát, melléje vastag szelet sajtot, karikára vágott hagymákat, kolbászkarikát és pirospaprika csíkot. Utána hústűvel összefogom és cserépedénybe szép pirosra sütöm.

Sült krumplival, petrezselymes krumplival vagy krumplipürével tálalom.

 

 

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 5
Értékeld a receptet!

5 személy értékelt

9 630 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Aszalt szilvával töltött csirkemell Marcsitól

  • Rumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj

  • Sonkával-sajttal-paprikával töltött és baconba tekert csirkemell

  • Fokhagymás krémsajtos csirkemell

  • Baconba tekert csirkemáj hagymás krumplipürével

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    625 kcal
  • Zsír

    35.6g
  • Szénhidrát

    4.1g
  • Fehérje

    67.9g
  • Koleszterin

    207mg
  • Cukor

    1.9g