Választott hozzávaló: Vöröshagyma

Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.

Tovább

Garnírozott karfiol recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyed kis vacsoraötletre vágyunk? Akkor a következő finom besameles karfiol nekünk szól.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Töltött paprika és paradicsom kolbászhússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.

Tovább

Lecsós bab sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

Tovább

Piperade, azaz francia lecsó tojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mi lecsónkra leginkább hasonlító változat. Szemben a ratatouille-val, ebben nincs padlizsán, és cukkini.

Tovább

Pulykanyakleves zöldségesen metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.

Tovább

Vörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.

Tovább

Karfiolleves rántás nélkül sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű, de finom leves. Kánikulában nem is vágytam rántásra és nokedlire. A karfiolt rózsára szedem, a répát félbe, ...

Tovább

Pizza Ratatouille

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A francia és az olasz konyha házasításának az eredménye. Próbáld ki, nagyon finom.

Tovább

Paradicsomleves kuszkusszal

Értékelés: (5 / 5)

Imádom a paradicsomleves az egyik kedvencünk, most elkészítettem diétás verzióban is kuszkusszal. 

Tovább

Diétás rakott kel

Értékelés: (5 / 5)

Ha valami finom diétás ebédet szeretnénk készíteni a családnak, akkor ez egy tökéletes választás. 

Tovább