Választott hozzávaló: Fokhagyma

Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.

Tovább

Avokádó mártás

Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors és finom mártás recept jól jön, hogyha vendégeket várnánk. Én születésnapi partira, szilveszteri bulira szoktam készíteni. Lehet tálalni ...

Tovább

Chilis-magvas sajtgolyó

Értékelés: (5 / 5)

Állófogadásra, gyors megvendégelésre ideális tétel a hidegtálon. Én azért szeretem, mert nagyon egyszerű, gyorsan elkészül és tulajdonképpen bármilyen ízben variálható.

Tovább

Fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lángos gazdagon, ami igazán kiadós.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Töltött paprika és paradicsom kolbászhússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.

Tovább

Chilis túrókrémmel töltött paprika és paradicsom

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy újabb hideg finomság a hétköznapokra.

Tovább

Zöld pestos vega pizza

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem a szokásos paradicsomszószos, sonkás pizza. Vegák is ehetik.

Tovább

Lecsós bab sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

Tovább

Piperade, azaz francia lecsó tojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mi lecsónkra leginkább hasonlító változat. Szemben a ratatouille-val, ebben nincs padlizsán, és cukkini.

Tovább

Kukoricakrémleves Ágitól

Értékelés: (5 / 5)

Egy tévé műsorban találkoztam ezzel a kukorica krémleves recepttel. Mivel glutén mentes, rögtön el is készítettem.

Tovább

Pulykanyakleves zöldségesen metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.

Tovább