Választott hozzávaló: Fokhagyma

Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Túrókrémmel töltött paprikát és paradicsomot ettem bruschettával. Ajánlom.

Tovább

Szardíniás-tojásos saláta mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bármikor finom tud lenni ez a mediterrán saláta. Finom és nem kell órákig főzni.

Tovább

Vörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él. Csak ajánlani tudom a vörösboros rizses lecsót füstölt szalonnával és kolbásszal.

Tovább

Karfiolleves rántás nélkül sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű, de finom leves. Kánikulában nem is vágytam rántásra és nokedlire.

Tovább

Pizza Ratatouille

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A francia és az olasz konyha házasításának az eredménye. Próbáld ki, nagyon finom.

Tovább

Paradicsomleves kuszkusszal

Értékelés: (5 / 5)

Imádom a paradicsomleves az egyik kedvencünk, most elkészítettem diétás verzióban is kuszkusszal. 

Tovább

Ratatouille rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó minden fajtáját imádom. Ezúttal egy francia lecsót hoztam. Bár már több ratatouille receptet töltöttem fel, most azonban egy ...

Tovább

Cukkinikrémleves hidegen tejföllel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a kánikulában jól esik egy hideg krémleves. Nem cifráztam nagyon.

Tovább

Toast csípős petrezselymes tofus fasírttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár húsevő vagyok, kipróbáltam egy vegetáriánus fasírtot. Mivel kellően fűszeres, s csípős volt, ehetőnek találtam. Lilahagymával, fokhagymával, paradicsommal tálaltam.

Tovább

Spenótos-sonkás-sajtos omlett

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben volt még spenót, amivel kezdeni kellett valamit, s nem volt kedvem sokáig főzőcskézni, így egy omlett mellett döntöttem.

Tovább

Vörösboros babgulyás gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...

Tovább

Penne baconnal, spenóttal és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nem vagyok nagy spenót rajongó, párolva szívesen megeszem. Most egy tésztás ételt készítettem, sok fokhagymával.

Tovább