Választott hozzávaló: Fokhagyma

Csusza másként és háromféle sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Már régóta vágytam egy csuszára, de egy kicsit mást, különlegesebbet szerettem volna készíteni. Így született meg ez az étel.

Tovább

Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.

Tovább

Penne baconös-tejfölös szószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors olasz ízvilágú tészta, mindenkinek ajánlom.

Tovább

Spagetti baconnel és zöldspárgával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.

Tovább

Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...

Tovább

Eredeti humusz recept

Értékelés: (5 / 5)

Csak nemrégiben fedeztem fel a humuszokat, és annyira megkedveltem, hogy otthon is megtanultam elkészíteni. Szendvicskrémnek, saláták, főételek mellé is kiváló.

Tovább

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Berlini sertéscsülök

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...

Tovább

Főtt füstölt csülök

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...

Tovább

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.

Tovább

Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Pulykamell tavasziasan, zöldségekkel.

Tovább

Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy egyszerű, de finom tavaszi étel. Érdemes kipróbálni.

Tovább