Választott hozzávaló: Zsír

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Vörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.

Tovább

Vörösboros babgulyás gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...

Tovább

Kacsamell vele sült újkrumplival, répával és párolt rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a csirkemellet, gyakran fogyasztom, de - legyünk őszinték - a kacsa az ízesebb, finomabb.

Tovább

Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...

Tovább

Vörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.

Tovább

Vörösboros gombás-zöldséges vaddisznóragu gnocchival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Meg voltam győződve róla, hogy vaddisznópörköltet már tettem fel. Most kiderült, hogy tévedtem. Még szerencse, hogy találtam hozzá fotót. Ezért ...

Tovább

Fehérboros gombás káposztaleves sült pörccel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Fehérboros gombás káposztaleves sült pörccel, füstölt kolbásszal, tejfölösen. Tessék kipróbálni! :)

Tovább

Vörösboros birkapörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.

Tovább

Fehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.

Tovább

Kacsás kása farhátból

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.

Tovább

Vörösboros-gombás csirkecomb gnocchival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Zavarban lennék, ha meg kellene határoznom, hogy ez most az olaszos, vagy a magyaros konyha étele. A lényeg az, hogy ...

Tovább