Hamburgerkrémmel és gombával töltött sajtos paprika

2015-02-25
  • Hány főre: 3
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 35 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Ez egy egyszerű, relatíve gyors finomság. Próbáljátok ki!

Ezeket szerezd be:

  • 3 db paprika
  • 3 db csiperkegomba
  • 3 db nagyobb burgonya
  • 2 db paradicsom
  • 30 dkg hamburgerkrém (1 doboz)
  • olívaolaj
  • 5 dkg trappista sajt
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)

1. Lépés

A krumplit megfőzöm. Pucolás után felszeletelem egy serpenyőbe, melybe kevés olajat öntöttem, sózom, borsozom.

2. Lépés

A paprikákat félbevágom, kicsumázom, a krumpliágyra fektetem. Megtöltöm a hamburgerkrémmel, betakarom a szeletelt gombával, fűszerem, locsolok rá olajat. Közé teszem a félbevágott paradicsomokat.

3. Lépés

Végül szórok rá reszelt sajtot. 180 °C fokra előmelegített sütőben 30 percig sütöm.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

992 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Chilis túrókrémmel töltött paprika és paradicsom

  • Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával

  • Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

  • Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

  • Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    708 kcal
  • Zsír

    29,6 g
  • Koleszterin

    107 mg
  • Szénhidrát

    73 g
  • Cukor

    7,2 g
  • Fehérje

    39,7 g