Választott nemzetiség: Hungarikum

Sárgarépás hűsítő

Értékelés: (5 / 5)

Valószínűleg furán fog hangzani a következő ital recept, ám higgyétek el, rengeteg ásványi anyag van benne, és béta karotin kiegyensúlyozottabbá ...

Tovább

Cseresznyeital recept

Értékelés: (5 / 5)

Ha megérett a cseresznyefánk, akkor nincs más hátra, mint gyorsan felhasználni valahogy a rengeteg gyümölcsöt. Ne csak befőttben vagy lekvárban ...

Tovább

Alkoholmentes puncs recept

Értékelés: (5 / 5)

Néha van az úgy, hogy az ember nem ihat alkoholt, olyankor jól jön egy alkoholmentes puncs recept.

Tovább

Roobios vaníliás tea

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a teákat, nem csak a hideg évszakokban, hanem egyébként is. Szeretem kipróbálni a különlegességeket, így volt ez a következő ...

Tovább

Balatoni nyár koktél

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ha szeretnénk valamivel feldobni a sütögetés hangulatát, akkor ez a koktél nekünk való. A pálinkát, a körtelét és a cukorszirupot ...

Tovább

Hideg eperleves recept

Értékelés: (5 / 5)

Egy igazán könnyű receptet hoztam el nektek, amit főleg ilyenkor a nagy melegben elég sokat készítek.

Tovább

Hideg görögdinnye-krémleves sajtos-diós toasttal

Fogás:
Értékelés: (0 / 5)

Nyári leves meleg napokra, főzés nélkül!

Tovább

Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.

Tovább

Rumos-diós almás pite

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rumos-diós almás pitét készítettem. Nagyon finom lett, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tovább

Fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lángos gazdagon, ami igazán kiadós.

Tovább

Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Volt egy darab szikkadt kenyerem. Máskor a madaraknak szoktuk adni, de most úgy döntöttem, bundáskenyér lesz belőle. Egy kicsit felturbóztam.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább