Csülöksonka szeletek krumplival

2013-12-09
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 45 perc
  • Elkészítés: 50 perc

A csülöksonkát krumplival és zöldségekkel sütöttem egybe. Nagyon finom lett!

Ezeket szerezd be:

  • 4 szelet csülöksonka
  • 10 dkg krumpli
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 db nagyobb csiperkegomba
  • 5 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • étolaj
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 2 szál petrezselyem
  • chiliszósz

1. lépés

A krumplit megfőzöm, megpucolom, s egy serpenyőbe rakom.

2. lépés

A paprikát félbevágom és a többi hozzávalóval együtt berakom a serpenyőbe. Fűszerezem, locsolok rá olajat, lefedve megsütöm.

3. lépés

Tálaláskor elrendezem az ételt a tányéron, a krumplira teszek egy petrezselyemlevelet és locsolok a tányérra chiliszószt.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

688 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Vörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással

  • Főtt csülök mustárral

  • Sörös füstölt csülök Pékné módra

  • Vörösboros csülökpörkölt

  • Sörös sült bajor csülök krumplival

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    308 kcal
  • Zsír

    14 g
  • Koleszterin

    43 mg
  • Szénhidrát

    28,9 g
  • Cukor

    9 g
  • Fehérje

    18,6 g