Választott hozzávaló: Zsemlemorzsa

Zöld diós, gesztenyés csirkemell, őzgerincben sütve

Értékelés: (5 / 5)

Mérai Kata művésznő és "FőFakanál koordinátor" megajándékozott a Down Korai Fejlesztő Alapítvány szülinapján, egy üveg zöld dió befőttel a GoldenFood ...

Tovább

Töltött dagadó egyszerűen

Értékelés: (3 / 5)

Amikor nem szeretnénk nagyon sokat pepecselni a töltelékkel, akkor ezt az egyszerű változatát érdemes elkészíteni a töltött dagadónak.

Tovább

Körtés-bodzás rétes

Értékelés: (5 / 5)

Maradt tavalyról egy kisebb üveg körte-bodza dzsem, amit mindenképpen sütibe szerettem volna felhasználni. Akinek nincs körte-bodza dzsem raktáron, az elkészítheti ...

Tovább

Csirkemell őzgerincben sütve

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A sütőm haldoklásának egyik végterméke lett (több másik között) ez az Isteni fogás! Szerencsére az íze ettől eltekintve tökéletes lett!

Tovább

Osztriga Rockefeller módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az osztrigát az egyik külföldi utam során kóstoltam meg elsőnek és már akkor a rabjává tett. Ez az egyik kedvenc ...

Tovább

Göngyölt csirkemell aszalt szilvával

Értékelés: (5 / 5)

A szilva nagyon kellemes finom ízt ad a húsnak.

Tovább

Szezámmagos csirkecsíkok

Értékelés: (5 / 5)

A csirke minden formában nagyon finom. Most így készítettem.

Tovább

Alföldi húsgombóc leves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Egyszer készítettem darált húsból levest, ami annyira ízlett, hogy arra gondoltam elkezdek új variánsokat kipróbálni, sőt egy-egy saját verzió is ...

Tovább

Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell

Értékelés: (5 / 5)

Egy kis füstölt sajt, paraszt kolbász és még néhány ínyencség és kész is a tökéletes vacsora.

Tovább

Betyáros csirkemell

Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyű és egyszerű betyáros étel, nem csak betyároknak. :)

Tovább

Túrós, mazsolás rétes

Értékelés: (5 / 5)

Gyerekkoromban gyakran segédkeztem nagyanyámnak rétes készítésnél. Egy nagyméretű asztalra terített egy abroszt

Tovább

Kagyló tengerész módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót ismét citromosan készítettem el, de a hozzávalókon kicsit változtattam.

Tovább