Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell
2013-11-19- Típus: Göngyölt hús receptek, Töltött húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 30 perc
Egy kis füstölt sajt, paraszt kolbász és még néhány ínyencség és kész is a tökéletes vacsora.
Ezeket szerezd be:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg füstölt trappista sajt
- 2 szál újhagyma vagy 1 cs snidling
- 20 dkg paraszt kolbász
- só
- A panírozáshoz:
- liszt, tojás, zsemlemorzsa
- a sütéshez olaj
1. Lépés
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot lereszeljük. A kolbászt és az újhagymát apróra vágjuk.
2. Lépés
Összekeverjük a reszelt sajtot, apróra vágott kolbászt és újhagymát. Mindegyik csirkemell egyik felére halmozunk a töltelékből.
3. Lépés
A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
6 899 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
730 kcal -
Zsír
41.2g -
Szénhidrát
17.4g -
Fehérje
68.7g