Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell

2013-11-19
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Egy kis füstölt sajt, paraszt kolbász és még néhány ínyencség és kész is a tökéletes vacsora.

Ezeket szerezd be:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg füstölt trappista sajt
  • 2 szál újhagyma vagy 1 cs snidling
  • 20 dkg paraszt kolbász
  • A panírozáshoz:
  • liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • a sütéshez olaj

1. Lépés

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A sajtot lereszeljük. A kolbászt és az újhagymát apróra vágjuk.

2. Lépés

Összekeverjük a reszelt sajtot, apróra vágott kolbászt és újhagymát. Mindegyik csirkemell egyik felére halmozunk a töltelékből.

3. Lépés

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá.

A legjobb kikapcsolódás részemre!

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

6 899 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Aszalt szilvával töltött csirkemell Marcsitól

  • Rumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj

  • Sonkával-sajttal-paprikával töltött és baconba tekert csirkemell

  • Fokhagymás krémsajtos csirkemell

  • Baconba tekert csirkemáj hagymás krumplipürével

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    730 kcal
  • Zsír

    41.2g
  • Szénhidrát

    17.4g
  • Fehérje

    68.7g