Választott hozzávaló: Zsemlemorzsa

Rántott gomba töltve

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Aki még nem látott ilyet, azt meglepetésként fogja ez érni.

Tovább

Fóti tökös-mákos rétes

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.2 / 5)

Egy titkot megosztok veletek, a gyökereim Fótról származnak

Tovább

Tegnapi burgonyapüré ropogósan

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Mit tegyünk a tegnapról maradt burgonyapürével?

Tovább

Zelleres burgonyapogácsa

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Vasárnapi ebédnek egy zelleres burgonyapogácsa méltó befejezése lehet.

Tovább

Cheddar sajtos rakott karfiol recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A karfiol finom roppanós zöldség, amiben sok a vitamin is.

Tovább

Rizskók baracklekvárral (Rizscoch)

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.6 / 5)

Régi családi recept, az iskolai menzán is már nagy kedvenc volt. Az elkészítése könnyű, finom esti csemege.

Tovább

Mézes-almás rizsfelfújt recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Elkészítés: 1. Egy kisebb, szögletes tepsit vajjal kikenünk, és zsemlemorzsával behintünk. A sárgabaracklekvárt, a diót, és 3 evőkanál mézet összekeverünk. ...

Tovább