Szezámmagos csirkecsíkok

2013-11-26
  • Hány főre: 6
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 40 perc

A csirke minden formában nagyon finom. Most így készítettem.

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka csirkemell
  • só, bors
  • szezámmag
  • 2 tojás
  • olaj a sütéshez
  • liszt
  • zsemlemorzsa

1. Lépés

A csirke mellet vékony csíkokra vágom, sózom kicsit borsozom. Lisztbe, tojásba, szezámmaggal kevert zsemlemorzsába forgatom.
Forró olajba kisütöm.

 

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 055 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Krumplibundás hússzelet

  • Kovászos uborkás rántott karaj

  • Borzas hús kapros túróval

  • Pikáns bundában sült csirkecsíkok

  • Fokhagymás-krémsajtos töltött csirkemell

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    319 kcal
  • Zsír

    15.3g
  • Szénhidrát

    13g
  • Fehérje

    33g
  • Koleszterin

    126mg
  • Cukor

    0.5g