Betyáros csirkemell

2013-11-19
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Egy könnyű és egyszerű betyáros étel, nem csak betyároknak. :)

Ezeket szerezd be:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet füstölt sajt
  • 4 szelet húsos füstölt szalonna
  • 2 db zöld pepperóni paprika
  • 2 db piros kápia paprika
  • A panírozáshoz:
  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • a sütéshez olaj

1. Lépés

Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat kicsumázzuk, négy szeletbe vágjuk.

2. Lépés

Elkészítés: Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet szalonnát, sajtot és 2-2 szelet paprikát. A csirkemelleket felgöngyöljük, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.

3. Lépés

Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

A legjobb kikapcsolódás részemre!

Értékelések

(5 / 5)

5 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

7 334 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fokhagymás krémsajtos csirkemell

  • Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

  • Töltött csirkecombok

  • Részeges csirkecomb

  • Sült kolbászkák krumplival és zöldséggel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    693 kcal
  • Zsír

    44g
  • Szénhidrát

    12.2g
  • Fehérje

    59.2g