Választott hozzávaló: Virsli

Fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lángos gazdagon, ami igazán kiadós.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.

Tovább

Currywurst chiliszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Münchenben találkoztam először ezzel az étellel. Ott Polnischer Currywurst-nak hívták. De később, mint berlini currys virslivel találkoztam vele.

Tovább

Tojás zsemlében velegrillezett virslivel és zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű, gyors, de finom vacsora.

Tovább

Grillezett bajor virsli sörmustárral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy egyszerű, de nagyon kedvelt étel (Bayerischer Weisswurst) a bajoroknál, s nem csak a Münchner Oktoberfest alkalmával.

Tovább

Füstölt sajtba és baconbe tekert virsli gombaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert a virsli nem csak tormával és mustárral fogyasztható.

Tovább

Curry-s virsli

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kicsit fapados, de jó ötlet akkor, amikor még magunkra sincs időnk.

Tovább

Hot-dog házi zsemléből

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Az interneten böngészve egy külföldi oldalon találtam egy hasonló képet (kutyafej formájú hot-dog), aztán egyszer egy kiskutyával bővül a családunk, ...

Tovább

Medvehagymás rántotta igen gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Könnyű, finom, s relatíve gyorsan elkészíthető étel. Nagyon ízletes finomságokkal van teli.

Tovább

Gombás lecsó sült virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Csiperkegombából lecsót készítettem és virslit sütöttem mellé. Jó kis fehér kenyérrel isteni volt! A vöröshagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, ...

Tovább

Medvehagymás virslisaláta zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyszerű és nagyszerű. Erre a receptre ez a mottóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a medvehagymát.

Tovább