Medvehagymás virslisaláta zöldségekkel

2014-01-06
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Egyszerű és nagyszerű. Erre a receptre ez a mottóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a medvehagymát.

Ezeket szerezd be:

  • 2 db virsli
  • 2 db paradicsom
  • 1 szál újhagyma (zöldjével)
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 5 levél mángold
  • 4 levél medvehagyma
  • olívaolaj
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)

1. lépés

A virslit, újhagymát, paprikát karikára, 2 medvehagymát, a mángoldleveleket csíkokra vágom, a paradicsomot nyolcadolom.

2. lépés

Egy serpenyőben a hozzávalókat megdinsztelem, fűszerezem.

3. lépés

Egy tányérra szedem, ráteszek egy medvehagymalevelet.

TIPP: Zsemlével fogyasztva még finomabb.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1,126 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Kefires virslisaláta

  • Tzatziki zöldséggel és virslivel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    473 kcal
  • Zsír

    31,7 g
  • Koleszterin

    42 mg
  • Szénhidrát

    36,8 g
  • Cukor

    11,8 g
  • Fehérje

    15,8 g