Választott hozzávaló: Tejföl
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbCukkinikrémleves hidegen tejföllel
Ebben a kánikulában jól esik egy hideg krémleves. Nem cifráztam nagyon.
TovábbTúrós csusza dióval
Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá.
TovábbTúrós csusza
Ha nincs kedved hosszas órákat ott állni a tűzhely előtt, hogy valamit finomat készíts a családnak, akkor ez a tökéletes ...
TovábbRakott csirkemell sült zöldségekkel és petrezselymes rizzsel
Eredetileg töltött csirkemellben gondolkoztam, de aztán annyi finomság (paradicsom, sonka, sajt, spenót) került a mellre, hogy ezt már nem lehetett ...
TovábbTöltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival
Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s ...
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbCsusza másként és háromféle sajttal
Már régóta vágytam egy csuszára, de egy kicsit mást, különlegesebbet szerettem volna készíteni. Így született meg ez az étel.
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
Tovább