Választott hozzávaló: Savanyú káposzta
Berlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbFehérboros gombás káposztaleves sült pörccel
Fehérboros gombás káposztaleves sült pörccel, füstölt kolbásszal, tejfölösen. Tessék kipróbálni! :)
TovábbFehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal
Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.
TovábbVörösboros lucskos káposzta húsgombóccal és tejföllel
Egy igazi téli étel, amit természetesen bármikor elkészíthetünk.
TovábbPezsgős-chilis újévi töltött káposzta csülökkel
Bár én a töltött káposztát az év bármely napján megeszem, Karácsony és Újév nem múlhat el nélküle.
TovábbSavanyú káposztás csirkecombok
Egy szakácskönyvben találtam ezt a nagyon finom ételt, érdemes vacsorára találni. Egy tepsibe teszem a már megmosott, megtisztított, sózott, borsozott, ...
TovábbSült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon
Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...
TovábbKorhelyleves tarjával és vörösborral
Bár nem korhelyeskedtem, azért ebben a késő őszi időben jól esik egy forró, tartalmas leves. A jövő hétre már lehűlést ...
TovábbKáposztaágyon sült csirkecombok
Párolt káposztát szerettem volna a hús mellé, de nem volt otthon csak savanyú káposzta, gondoltam egyet és ez lett belőle. ...
TovábbTúrós-sajtos csirkemell káposztás burgonyával
Szeretek új dolgokat elkészíteni, ez a recept is egy külön kihívás volt.
TovábbHurka és kolbász kakukkfüves-rozmaringos krumplival
Bár nem kifejezetten nyári étel, de finom, s szeretem, imádom.
Tovább