Választott hozzávaló: Rizs
Hamis tiramisu zabkásából
Egy jól behűtött desszert nyáron aranyat ér. Ez a tiramisu recept mindenkinek ízleni fog.
TovábbTöltött paprika és paradicsom kolbászhússal
Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.
TovábbVörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal
A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.
TovábbRatatouille rizzsel
A lecsó minden fajtáját imádom. Ezúttal egy francia lecsót hoztam. Bár már több ratatouille receptet töltöttem fel, most azonban egy ...
TovábbRakott csirkemell sült zöldségekkel és petrezselymes rizzsel
Eredetileg töltött csirkemellben gondolkoztam, de aztán annyi finomság (paradicsom, sonka, sajt, spenót) került a mellre, hogy ezt már nem lehetett ...
TovábbKacsamell vele sült újkrumplival, répával és párolt rizzsel
Szeretem a csirkemellet, gyakran fogyasztom, de - legyünk őszinték - a kacsa az ízesebb, finomabb.
TovábbRántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel
Magyaros étel egzotikus gyümölcsökkel. A rizst felteszem főni. A mandarint gerezdekre szedem, a kivit felszeletelem. A húst egy kicsit klopfolom, ...
TovábbFehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal
Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.
TovábbVörösboros-tejfölös zúzapörkölt petrezselymes rizzsel
Szeretem a belsőségeket, zúzapörkölt ritkán készül, mert például a májhoz képest sokáig kell főzni.
TovábbVörösboros lucskos káposzta húsgombóccal és tejföllel
Egy igazi téli étel, amit természetesen bármikor elkészíthetünk.
Tovább