Választott hozzávaló: Mogyoróhagyma

Grillezett cukkinisaláta

Értékelés: (5 / 5)

A nyárból még elkaphatjuk az utolsó napos hétvégéket, tökéletes recept a grillhúsok mellé.

Tovább

Libamájkrémmel töltött tojás

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Márton-nap lévén - ha már nem sütöttem libát, de hogy mégis legyen valami libás étel, mivel nem szeretnék egész évben ...

Tovább

Osztriga Rockefeller módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az osztrigát az egyik külföldi utam során kóstoltam meg elsőnek és már akkor a rabjává tett. Ez az egyik kedvenc ...

Tovább

Sáfrányos marhagombóc

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A sáfrány nem sok háziasszony fűszerespolcán szerepel. Bevallom, nekem sem. De mikor megláttam az üzlet polcán, megjött a kedvem, hogy ...

Tovább

Sonkás-spárgás felfújt

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyik kollégám ebédre hozta be. Megtetszett, ezért elkértem a receptet.

Tovább

Sonkás kelbimbóköret

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A barátnőm egyik kedvenc kelbimbós receptjét most megosztom veletek. Köretként, de magában is kiváló.

Tovább

Csőben sült cukkini

Értékelés: (3 / 5)

A következő egytálétel könnyen elkészíthető és nem kell hozzá sok összetevő. Könnyed vacsora, akár fogyókúrázóknak is.

Tovább

Paradicsomos vinaigrette

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretnénk egy jó kis fűszeres, paradicsomos szószt készíteni egy egyszerű salátához?

Tovább

Nyári cukkinis pite

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ki gondolta volna, hogy a pite nem csak édesen, hanem sósan is kiváló.

Tovább

Uborkás-szezámmagos tészta

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.7 / 5)

Ha nincs kedvünk nagy "was ist das"-t csapni, akkor készítsük el a következő villámgyors receptet.

Tovább

Káposztaleves diéta – leves

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (2.3 / 5)

A káposztaleves diéta hazánkban is nagyon népszerű, hiszen nagyon könnyű elkészíteni, ezért lássuk, hogyan készül.

Tovább

Szecsuán padlizsán recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A padlizsán nem egy hivatalos japán zöldség, de kísérletezésképpen született meg a recept, mikor a piacon szép nagy padlizsánokhoz jutottam ...

Tovább