Tonhallal töltött paprika
2012-09-05- Típus: Fehérje nap, Paprika töltve receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
A töltött paprikát összehoztam a veszélyes tonhallal, de isteni finom lett a végén. Próbáljátok ki!
Ezeket szerezd be:
- 2 db Kaliforniai paprika
- 20 dkg Gomba
- Fél doboz tonhalkonzerv
- 1 db Tojás
- 1 dl natúr Joghurt
- Ételízesítő
1. lépés
Első lépésként a kaliforniai paprikákat kettévágjuk és a magjaitól megszabadulunk. Ezután a paprikákat belehelyezzük az ételízesítővel fűszerezett forrásban lévő vízbe, majd pár percig előfőzzük, de ne hagyjuk megpuhulni. Ha elkészültünk, hideg vízzel leöntjük.
2. lépés
Amíg a paprikánk hűl, addig a gombát megpároljuk. Ahogy a gombát megpároltuk, kiszedjük, majd 2 evőkanál joghurtot, lecsöpögtetett, szétmorzsolt tonhalat hozzáadjuk és jól összekeverjük.
3. lépés
A paprikákat megtöltjük a halas töltelékkel, a tetejükre pedig tojáskarikákat teszünk. A megmaradt joghurtot egy külön tálkákba tegyük, mert tunkolni jó! ;)
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
4 413 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
192 kcal -
Összes Zsír
6,1 g -
Koleszterin
94 mg -
Szénhidrát
15,9 g -
Cukor
10,5 g -
Fehérje
18,2 g