Tonhallal töltött paprika

2012-09-05
Tonhallal töltött paprika
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A töltött paprikát összehoztam a veszélyes tonhallal, de isteni finom lett a végén. Próbáljátok ki!

Ezeket szerezd be:

  • 2 db Kaliforniai paprika
  • 20 dkg Gomba
  • Fél doboz tonhalkonzerv
  • 1 db Tojás
  • 1 dl natúr Joghurt
  • Ételízesítő

1. lépés

Első lépésként a kaliforniai paprikákat kettévágjuk és a magjaitól megszabadulunk. Ezután a paprikákat belehelyezzük az ételízesítővel fűszerezett forrásban lévő vízbe, majd pár percig előfőzzük, de ne hagyjuk megpuhulni. Ha elkészültünk, hideg vízzel leöntjük.

2. lépés

Amíg a paprikánk hűl, addig a gombát megpároljuk. Ahogy a gombát megpároltuk, kiszedjük, majd 2 evőkanál joghurtot, lecsöpögtetett, szétmorzsolt tonhalat hozzáadjuk és jól összekeverjük.

3. lépés

A paprikákat megtöltjük a halas töltelékkel, a tetejükre pedig tojáskarikákat teszünk. A megmaradt joghurtot egy külön tálkákba tegyük, mert tunkolni jó! ;)

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

2,275 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

    Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

  • Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

    Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

  • Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

    Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

  • Kacsamájpástétommal és tojással töltött paprika

    Kacsamájpástétommal és tojással töltött paprika

  • Hamburgerkrémmel és gombával töltött sajtos paprika

    Hamburgerkrémmel és gombával töltött sajtos paprika

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    192 kcal
  • Összes Zsír

    6,1 g
  • Koleszterin

    94 mg
  • Szénhidrát

    15,9 g
  • Cukor

    10,5 g
  • Fehérje

    18,2 g