Káposztaleves diéta – leves

2012-05-11
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 60 perc
  • Elkészítés: 1:10 p

A káposztaleves diéta hazánkban is nagyon népszerű, hiszen nagyon könnyű elkészíteni, ezért lássuk, hogyan készül.

Ezeket szerezd be:

  • 1 fej káposzta, apróra vágva
  • 6 hagyma, apróra vágott
  • 2 zöldpaprika
  • 1 csokor zeller
  • 1 csokor mogyoróhagyma
  • 2 csirke húsleves kocka
  • 4 paradicsom
  • 1 citrom leve
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1,5 l víz

1. Lépés

Tegyük az összes hozzávalót a lábasba és forraljuk fel.

2. Lépés

Főzzük körülbelül 1 órán át. Fogyasszuk mindig melegen, a maradékot tegyük hűtőszekrénybe, mert hamar megromlik.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(2.3 / 5)

2.3 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

8 874 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Hideg eperleves recept

  • Hideg görögdinnye-krémleves sajtos-diós toasttal

  • Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

  • Hideg fehérboros almakrémleves dióval

  • Sárgadinnye-krémleves szalámival

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    67,5 kcal
  • Összes Zsí

    0,4 g
  • Szénhidrát

    15,1 g
  • Fehérje

    2,7 g