Uborkás-szezámmagos tészta
2012-05-15- Típus: Zöldséges tészták
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 20 perc
Ha nincs kedvünk nagy „was ist das”-t csapni, akkor készítsük el a következő villámgyors receptet.
Ezeket szerezd be:
- 3 evőkanál szójaszósz
- 1/2 teáskanál csípős paprika
- 2 evőkanál barna cukor
- 1/2 csésze krémes mogyoróvaj
- 1 evőkanál szezámolaj
- 1 teáskanál gyömbér
- 1/2 csésze csirke húsleves
- 1 csomag kínai tészta
- szeletekre vágott mogyoróhagyma
- szeletekre vágott uborka
- szezámmag
1. Lépés
Vegyünk elő egy wok sütőt, keverjük össze benne az első 7 hozzávalót, keverjük simára.
2. Lépés
Főzzük ki sós vízben a tésztát, majd szűrjük le.
3. Lépés
Keverjük össze a tésztát és a mártást, majd hűtőben vagy szobahőmérsékleten hűtsük. Tálaláskor a mogyoróhagymát, az uborkát rászeleteljük, szezámmaggal megszórjuk.
Értékelések
(4.7 / 5)
3 személy értékelt
3 293 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
682,5 kcal -
Összes zsír
21,5 g -
Szénhidrát
99,2 g -
Fehérje
25,0 g