Választott hozzávaló: Medvehagyma

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Erdélyi tárkonyos-medvehagymás zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az étel előzménye, hogy kb. 75 dkg-os csülköt főztem, több, mint 2 órán keresztül lassú tűzön. Felhasználtam még a főtt ...

Tovább

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.

Tovább

Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy egyszerű, de finom tavaszi étel. Érdemes kipróbálni.

Tovább

Kertészlány leves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olasz ihletésű paradicsomleves. Mert nem csak a betűtésztás paradicsomleves létezik.

Tovább

Fehérboros-tejszínes medvehagyma-krémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy klasszikus krémleves. Könnyű, gyors és finom.

Tovább

Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Húsvét hétfőjére készült ez a finom, kiadós reggeli. A leírás tovább tartott, mint az elkészítés.

Tovább

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, s nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.

Tovább

Medvehagyma pesto

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal a medvehagyma volt a domináns.

Tovább

Medvehagymás zöld pesto

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A medvehagyma most a sláger. Gyorsan készítettem egy zöld pestot sok medvehagymával. A kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használom. ...

Tovább

Csontleves húsos csontból és velőscsontból sok zöldséggel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyik húslevesem kapcsán kaptam egy kritikát a barátomtól, gimnáziumi osztálytársamtól, W. Petitől, hogy ez csak velős csonttal az igazi.

Tovább

Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A medvehagyma szezonja van, egy gyors és finom étel, akár előételnek, akár vacsorára egy könnyű főételnek.

Tovább