Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

2016-10-03
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 1 perc
  • Főzési/Sütési idő: 12 perc
  • Elkészítés: 13 perc

Húsvét hétfőjére készült ez a finom, kiadós reggeli. A leírás tovább tartott, mint az elkészítés.

Ezeket szerezd be:

  • 1 db Tojás
  • 1 szelet Kötözött sonka (főtt)
  • 1 szelet Pármai sonka (Langhirano)
  • 1 szelet Prágai sonka (Prosciutto Praga)
  • 1 közepes db Paradicsom
  • 1 db Retek
  • 2 tk Torma (reszelt)
  • 2 tk Mustár
  • 2 szelet Toast kenyér
  • 2 ek Pesto (medvehagymás)
  • 3 levél Medvehagyma
  • 3 db Újhagyma zöldje
  • 1 tk Só (ízlés szerint)

1. lépés

A tojást megfőzöm, felszeletelem.

2. lépés

A toastot megpirítom, megkenem a pestoval, egy tányérra helyezem, a többi hozzávalót mellé rendezem.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 084 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pizzasonkás-sajtos szendvics

  • Angol muffin recept

  • Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér

  • Alma-répa-sütőtök smoothie

  • Spárgás sült sonka tükörtojással és krumplival

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    568,8 kcal
  • Zsír

    34,1 g
  • Koleszterin

    228 mg
  • Szénhidrát

    38 g
  • Cukor

    8,7 g
  • Fehérje

    29,2 g