Választott hozzávaló: Marhahús
Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbLencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel
Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel, lehet ennél jobb? :)
TovábbVörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel
Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...
TovábbSáfrányos marhagombóc
A sáfrány nem sok háziasszony fűszerespolcán szerepel. Bevallom, nekem sem. De mikor megláttam az üzlet polcán, megjött a kedvem, hogy ...
TovábbMarhagombóc paradicsomszósszal
A minap készítette az apósom a következő finomságot. Nálunk azonnal elfogyott az összes gombóc!
TovábbIndiai fűszeres húsgolyó
Ezt a húsgombócot bármilyen húsból elkészíthetjük, a legjobb marhából és bárányból, de nyugodtan készíthető sertésből és csirkéből is. Curryból finom ...
TovábbFinom marhahúsleves
A húsleves szinte már elmaradhatatlan a vasárnapi ebédek alkalmával. Mindig sok csigatésztával ettük, párolt zöldségekkel. No, de ugyanilyen finom a ...
TovábbGulyásleves tarhonyával recept
A gulyást legalább annyiféleképpen lehet készíteni, ahány család van Magyarországon. Az anyósom tarhonyával készíti, ami szintén nagyon ízletes!
Tovább