Választott hozzávaló: Húsleves
Köménymagos céklaleves
A céklából pl. finom krémlevest is készíthetünk. Ráadásul nagyon egészséges!
TovábbHóstyai borda recept
Aki a lecsót szereti annak ezt az ételt ajánlom elkészítésre. Rizzsel és sült burgonyával tálalom.
TovábbRajna-völgyi zöldborsó
Zöldborsó finom szalonnával. Ehetjük köretként, de ha az alakunkra figyelünk, akkor magában is.
TovábbSáfrányos marhagombóc
A sáfrány nem sok háziasszony fűszerespolcán szerepel. Bevallom, nekem sem. De mikor megláttam az üzlet polcán, megjött a kedvem, hogy ...
TovábbSpárgakrémleves recept
Most hétvégén az egyik helyi élelmiszerboltba gyönyörű szép spárgák érkeztek. Azonnal rá is csaptam, és finom krémlevest készítettem belőle.
TovábbArticsóka vadász módra
Ki mondta, hogy az articsókát csak köretként lehet fogyasztani?! Vadászosan elkészítettük és elsőre azt hittük, hogy húst eszünk. Főtt burgonya ...
TovábbGyömbéres fehérrépaleves
A következő recept egy kicsit fűszeres, aki nem szereti az erős ízeket, az használjon kevesebbet belőlük.
TovábbSült hagyma recept
A sült hagymát mi nagyon szeretjük. Köretekhez, de akár önálló köretként is kipróbálhatjuk, persze ha a gyomrunk bírja.
TovábbSonkás zöldborsó
A sonkás zöldborsót finom húsok mellé szoktam készíteni köretként, de aki fogyózik az magában is eheti, hiszen egy viszonylag laktató ...
TovábbCsiperkekrémleves
Az egyik nap hallottam egy nagyon jó receptet az egyik kollégámtól. Vettem gombát és el is készítettem. Nálunk jó volt, ...
TovábbZöldséges csirkeragu
Vettem az egyik hipermarketben csirkeszárnyakat és otthon úgy döntöttem, hogy valami csirkeragu félét készítek belőle. Ez lett belőle.
Tovább