Választott hozzávaló: Fehérbor

Fehérboros-chilis-fokhagymás tintahalkarikák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Akciósan vettem a tintahalat, s rögtön el is készítettem. Nagyon finom lett!

Tovább

Zöldséges csirkeszárny

Értékelés: (5 / 5)

Pikk-pakk összeállítható, és a többi már a sütő dolga. Egy bő óra múlva, pedig már ott illatozik a finom ebéd ...

Tovább

Fokhagymás csirkemell

Értékelés: (5 / 5)

Kb. 30 perces ebédötlet sietős napokra. Tálalhatjuk rizzsel, krumplival, vagy éppen egy finom salátával.

Tovább

Fehérboros sütőtökkrémleves feketeerdő sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Már rég főztem sütőtökkrémlevest, most bepótolom, persze egy kicsit másképp, mint amit eddig feltettem.

Tovább

Fehérboros fácánhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Tovább

Fügés párolt káposzta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Sült húsok mellé köretként kínálhatjuk ezt a finom káposztát.

Tovább

Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...

Tovább

Fehérboros-póréhagymás-tejszínes gombakrémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sürgősen be kellett pótolni.

Tovább

Gombás-zöldséges-tejszínes tagliatelle

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom az olaszos ízeket, ezért ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.

Tovább

Karalábéleves csirkemájjal és fehérborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A karalábélevest csirkemájjal gazdagítottam és fehérborral bolondítottam. Finom is lett!

Tovább

Őszibarackos hússzelet

Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a gyümölccsel együtt sütött hússzeletet, mivel sós és édes ízek nagyon jól összeillenek.

Tovább

Narancsos kacsacomb

Értékelés: (5 / 5)

Mindenkinek merem ajánlani ezt a narancsos kacsa receptet, ha valami más, különleges ízvilágra vágyik nem pedig a hagyományos kacsasültre.

Tovább