Választott hozzávaló: Ecet
Kapros-tejszínes tökfőzelék
A kertünkben véletlenszerűen nőtt óriás tök első terméséből készült. Sült párizsit és tükörtojást készítettem mellé. A hagymát és a fokhagymát ...
TovábbKetchupos oldalas, medvehagymás burgonyasalátával
Az oldalasnak sosem lehet ellenállni főleg, ha ilyen ízletesen van elkészítve. Nagyszerűen kiegészíti a húst az édeskés burgonyasaláta, na igen ...
TovábbPizza kelesztés nélkül
Ha hirtelen ötlettől vezérelve pizzát szeretnénk készíteni a szokásos kelesztéssel és dagasztással járó macera nélkül, akkor készítsük így, gyorsan.
TovábbTejfölös zöldbabfőzelék füstölt tarjával
Volt a fagyasztómban egy kis zöldbab, ezért főzeléket készítettem finom füstölt tarjával.
TovábbLeveles tészta házilag
Ezentúl nem gond, ha a leveles tészta véletlenül lemarad a bevásárló listáról vagy netán nem kerülne ki a fagyasztóból időben. Nem ...
TovábbBaconös káposztás kocka vörösborral
Baconös káposztás kockát csináltam vörösborral és csalamádéval. El is fogyott azonnal.
TovábbBrokkoli csülöksonkával és kecskesajttal
Csülöksonka és kecskesajt már volt itthon, csak brokkolit kellett vennem. Nagyon finom lett, bárkinek ajánlom.
TovábbTejfölös lencsefőzelék csülökkel
Milyen finom is tud lenni egy jó lencsefőzelék! Nagyon szeretem. Jó nagy csülökkel készítettem el.
TovábbKorhelyleves debreceni kolbásszal, tejföllel, chilivel
Bár a Szilveszter még odébb van, de korhelylevest nem csak akkor lehet enni. Egy átmúlatott buli után kiváló, de egy ...
TovábbMediterrán saláta bruschetta-val
Ezt a receptet azért szeretem, mert gyorsan elkészíthető, na és még finom, laktató is.
TovábbRopogós sajtos rúd
Azért készítettem el, mivel nagyon egyszerű és ebből az adagból sok is lesz. Több napon át friss marad, nem szárad ...
TovábbEcetes kékkagyló recept
Érkezzen egy kis különlegesség is. A kékkagyló az Atlanti-óceán északi részén és Japán partjainál honos, vitaminokban és fehérjékben gazdag étel.
Tovább













