Ropogós sajtos rúd

2013-10-31
  • Hány főre: 6-8
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 40 perc
  • Elkészítés: 2:0 p

Azért készítettem el, mivel nagyon egyszerű és ebből az adagból sok is lesz. Több napon át friss marad, nem szárad ki, inkább ropogós.

Ezeket szerezd be:

  • 30 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • 15 dkg reszelt sajt tésztába és a tetejére
  • 6 evőkanál víz
  • 1 evőkanál ecet

1. Lépés

A hozzávalókat összegyúrjuk és másnapig a hűtőbe tesszük pihentetni. Vékonyra kinyújtjuk tojással megkenjük a tésztát és reszelt sajttal megszórjuk.

2. Lépés

Derelyemetszővel vagy késsel vékony rudakat vágunk, vagy megsodorjuk és forró sütőben megsütjük.

Fogás: Cimkék: , Hozzávalók: , , , ,

Hétvégén szinte mindig sütök valami új fajta receptet, akár gluténmentesen is.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

7 959 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Magvas ropogós

  • Leveles sajtos rúd

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    463 kcal
  • Zsír

    29.1g
  • Szénhidrát

    38.5g
  • Fehérje

    11.6g