Töltött csirkecombok

2014-04-09
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 50 perc

A csirkehús bármilyen formában készül mindig finom. Én most ezt a töltött verziót ajánlom az ünnepekre!

Ezeket szerezd be:

  • 1 kiló csirkecomb
  • só, bors
  • Töltelék:
  • 3 szelet száraz kenyér
  • só, bors
  • vágott petrezselyem
  • 1 egész tojás
  • diónyi zsír

1. Lépés

A combokat megmosom. Sózom, borsozom, a bőrét a húsról felhúzom, ide kerül a töltelék.

2. Lépés

A töltelék készítése:
A kenyeret vízben áztatom, majd kinyomkodom belőle a vizet.
Hozzáadom a borsot, kis sót, vágott petrezselymet, tojást, kevéske zsírt és jól összekeverem. A húsokat megtöltöm ezzel.

3. Lépés

Ha marad ki töltelék, akkor azt vagy a húsra teszem vagy külön kisütöm a tepsiben (én most a húsra tettem).
180- 200 fokon szép pirosra sütöm.
Rizzsel tálalom.

Tipp: A töltelékbe igény szerint tehetünk gombát, sült májat is.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

3 133 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fokhagymás krémsajtos csirkemell

  • Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

  • Gombás, baconos töltött csirkecombok

  • Zsebes karaj

  • Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    519 kcal
  • Zsír

    20.9g
  • Szénhidrát

    3.7g
  • Fehérje

    74.3g
  • Koleszterin

    264mg
  • Cukor

    0g