Választott hozzávaló: Kenyér
Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér
Volt egy darab szikkadt kenyerem. Máskor a madaraknak szoktuk adni, de most úgy döntöttem, bundáskenyér lesz belőle. Egy kicsit felturbóztam.
TovábbHázi kovászos uborka
Ilyenkor nyáron sok uborkát teszek el, hogy egész évben élvezhessük az ízét.
TovábbFehérboros olasz tojásleves
Stracciatella, azaz fehérboros olasz tojásleves spenóttal, fokhagymás, parmezános bruschettával.
TovábbParadicsomsaláta tojással és mozzarellával
Egy kellemes olaszos ízvilág. Paradicsomsaláta tojással, mozzarellával és bruschettával.
TovábbSaláta rákkal és avokádóval
Az avokádó és a rák csodálatos harmóniában van. Nagyon finom, próbáljátok egyszer ki.
TovábbRakott bundás kenyér
Ez is egy olyan "kreatív" étel, ami az otthon rendelkezésre álló alapanyagok függvényében alakul.
TovábbGazpacho HobbyChef módra
Spanyolországban Gazpacho néven, míg Portugáliában Gaspacho-ként ismert. Hideg paradicsomleves, főzés nélkül.
TovábbTöltött csirkecombok
A csirkehús bármilyen formában készül mindig finom. Én most ezt a töltött verziót ajánlom az ünnepekre!
TovábbHideg görögdinnye-paradicsom krémleves
Nyáron majd, jó meleg időben ajánlom nektek a következő receptet. Nekem nagyon bejött.
TovábbRakott kenyér
Ha van otthon egy 2-3 napos, még egészséges kenyeretek, az Istenért nehogy kidobjátok! :) Biztosan akad még mellé, ill. közé valami ...
Tovább