Rakott gombás tortellini, darált hússal és sajttal
2013-06-29- Típus: Húsos tészták, Tortellini
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 50 perc
Kedvenc olasz ételem a tortellini. Bátran ajánlom!
Ezeket szerezd be:
- 1 zacskó gombás tortellini
- 1 vöröshagyma
- 400 g darált hús
- 2 fokhagyma
- 1/2 db paradicsom
- 1/2 db csípős hegyes zöld paprika
- só, őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- fekete olívabogyó
- 1 csomag rizs
- 1 tejföl
1. lépés
A tésztát megfőzöm, a paradicsomot simán, a paprikát ferdén felszeletelem,, a sajtot lereszelem. A rizst megfőzöm, a hagymákat megdinsztelem, a darált húst is megpirítom, fűszerezem.
Elkészítem a húsos, rizses tölteléket.
2. lépés
A tortellinit belehelyezem egy kerámia tálba, rá pakolok egy réteg darált hús tölteléket, erre tejfölt, s elhelyezem a paradicsomot, paprikát és olíva bogyókat. Az egészet megszórom a reszelt sajttal.
Beteszem a sütőbe, s megsütöm, pirítom. Tálaláskor teszek rá egy bazsalikom levelet.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 898 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
823 kcal -
Zsir
18.9g -
Szénhidrát
86.9g -
Fehérje
73.9g