Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával
2013-08-10- Típus: Paprika töltve receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Olaszos, ill. mediterrán ízvilágú könnyű és finom étel, s még főzni sem kell. Lehet 2 személynek előétel, vagy kánikulában egy főnek főétel.
Ezeket szerezd be:
- 1 doboz (15 dkg) kacsamájpástétom
- 2 db TV-paprika
- 1 db paradicsom
- 5 dkg Mozzarella
- 4 levél fodrossaláta
- 6 db fekete magnélküli olívabogyó
- 5 szál petrezselyemlevél
- 1 marék bazsalikom
- 2 kk vaj
- só, őrölt fekete bors
- oregánó
- 5 db bazsalikomlevél (díszítéshez)
1. Lépés
A paprikákat hosszában félbevágom, magházát eltávolítom. A paradicsomot megskalpolom, belsejét kikanalazom, a tányérba teszem. Hozzáadom az aprított paradicsomhúst, petrezselymet, bazsalikomot, vajat, fűszerezem. Villával összenyomkodom, jól elkeverem.
2. Lépés
A mozzarellát szeletelem.
Egy tányérra elhelyezem a salátaleveleket a paprikákat , középre a paradicsomot, megtöltöm. Közéjük teszem a mozzarellát, olívabogyókat, bazsalikomleveleket.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 090 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
187 kcal -
Zsír
9.8g -
Szénhidrát
17.5g -
Fehérje
11.9g