Frissensült tarja zöldségekkel

2015-07-02
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 35 perc
  • Elkészítés: 50 perc

Finom, egyszerű és gyors étel. Aki szereti a tarját, annak kötelező!

Ezeket szerezd be:

  • 6 szelet csontnélküli tarja
  • 1 kiló burgonya
  • 1 csg petrezselyemzöld
  • 1 közepes lilahagyma
  • 15 deka gomba
  • só, bors
  • 1 deci olaj
  • 10 deka gépsonka
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 2 közepes paradicsom
  • 15 deka reszelt sajt

1. Lépés

A burgonyát héjában megfőzöm. Amikor kihűlt a héját lehúzom és karikákra vágom. A húst kiklopfolom és besózom.

2. Lépés

Az olajat a serpenyőben felhevítem a hússzeleteket átsütöm. Egy sütőedényben alulra lerakom a burgonyakarikákat, kicsit sóval meghintem, a petrezselyem felét rátépkedem. A hús olajával meglocsolom.

3. Lépés

Erre ismét burgonya és petrezselyem jön és kevéske olaj. A burgonyára ráteszem a hús szeleteket, a húsra a karikára vágott lilahagymát, a hagymára az olajban kissé megfuttatot gombát.

4. Lépés

A gombára a kaliforniai paprika jön, majd a paradicsom karikák. Erre helyezzük a gépsonkát és a reszelt vagy lapkasajtot. 200 fokos sütőben 35-40 perc alatt elkészül.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 017 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Rakott csirkemell sült zöldségekkel és petrezselymes rizzsel

  • Rakott káposzta pulykahússal

  • Csirkemell őzgerincben sütve

  • Csirkés-paradicsomos pite

  • Padlizsános csirketál

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    791 kcal
  • Zsír

    42.7g
  • Szénhidrát

    49g
  • Fehérje

    53.5g
  • Koleszterin

    147mg
  • Cukor

    7.8g