Csirkecomb gombás raguval

2014-03-10
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Finom csirkecomb gombás raguval, most sült krumplival. Mennyei finom lett!

Ezeket szerezd be:

  • 2 db csirkecomb (felső)
  • 1 db kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db nagyobb csiperkegomba
  • 3 db közepes krumpli
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • őrölt pirospaprika (ízlés szerint)
  • olívaolaj

1. lépés

A hagymákat aprítom, a gombát darabolom,a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.

2. lépés

Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm.

3. lépés

Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt párolom, sütöm.

4. lépés

Tálalok. A tányérra rakok egy combot, köré a krumplit, ragut. Extraként tehetünk mellé paradicsomot, ecetes uborkát és korianderlevelet.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 648 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Gombás csirkemell sajttal

  • Paradicsomos-gombás csirkecsíkok

  • Csirkemell tejfölös gombamártással

  • Gombás pulykamell recept

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    361 kcal
  • Zsír

    10,1 g
  • Koleszterin

    40 mg
  • Szénhidrát

    50,4 g
  • Cukor

    3,8 g
  • Fehérje

    18,9 g