Pörkölt kategória

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.

Tovább

Vörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.

Tovább

Vörösboros gombás-zöldséges vaddisznóragu gnocchival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Meg voltam győződve róla, hogy vaddisznópörköltet már tettem fel. Most kiderült, hogy tévedtem. Még szerencse, hogy találtam hozzá fotót. Ezért ...

Tovább

Vörösboros birkapörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.

Tovább

Vörösboros-tejfölös zúzapörkölt petrezselymes rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a belsőségeket, zúzapörkölt ritkán készül, mert például a májhoz képest sokáig kell főzni.

Tovább

Vörösboros gombapaprikás tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...

Tovább

Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán ...

Tovább

Vörösboros-paprikás csirkecomb krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez még Karácsony előtt készült, de csak most jutottam hozzá, hogy megírjam a bejegyzést. Nagyon finomra sikeredett, akár még a ...

Tovább

Kunsági pacalpörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a fogást konzerves pacalból készítettem, amit feltúrbóztam egy kicsit.

Tovább

Lecsós rizs gombapaprikással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lecsó gombapaprikással. Ha még nem próbáltátok ki, tegyétek meg.

Tovább

Gombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy íz- és színkavalkád. Mindegyik összetevő önmagában is nyerő, de így együtt, fenomenális!

Tovább

Vörösboros gombapaprikás nokedlivel és párolt spenóttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spenót, különösen főzelék formájában, melyet a pépes, mélyhűtött félkészételből készítenek, nem tartozott a kedvenceim közé, de párolva imádom.

Tovább