Krémek, habok kategória

Hamis tiramisu zabkásából

Értékelés: (5 / 5)

Egy jól behűtött desszert nyáron aranyat ér. Ez a tiramisu recept mindenkinek ízleni fog.

Tovább

Toblerone krém

Értékelés: (5 / 5)

A finom svájci csoki sokaknak a kedvence - bár magam úgy vélem, hogy nem különösebben különbözik annyira mondjuk más jobb ...

Tovább

Sárgabarackos kuszkuszdesszert

Értékelés: (5 / 5)

Hogyha egészséges hozzávalókból szeretnénk valami finomat a családnak, akkor íme egy reform-élelmiszerekkel készült desszert.

Tovább

Vendégváró csokis pohárkrém

Értékelés: (5 / 5)

Egy finom csokis poharas desszert bármikor jól jön, hogyha vendégeket kell fogadnunk.

Tovább

Tiramisu lisztérzékenyek számára

Értékelés: (5 / 5)

Ha valaki lisztérzékeny, akkor sem kell lemondani a finomságokról. Piskóta elkészítése: az 5 tojást szétválasztjuk, és a fehérjét 10 kanál ...

Tovább

Diétás joghurtos reggeli recept

Értékelés: (5 / 5)

A következő recept akár reggeliként, akár villámdesszertként is megállja a helyét.

Tovább

Házi mogyorókrém

Értékelés: (4.8 / 5)

Mostanában a mogyorókrémeknek eléggé felment az áruk, ezért szerettem volna kipróbálni, hogy milyen a házilag elkészített. Így találtam rá erre ...

Tovább

Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel

Fogás:
Értékelés: (4.5 / 5)

Akciósan vettem egy doboz epret (szamócát). Nagy részét megettem, a maradékból ez a kelyhes finomság készült. A pohárba beleállítom a ...

Tovább

Vanília pudingos tejberizs recept

Értékelés: (3.1 / 5)

A tejberizst amúgy is szeretem, hátha még pudinggal van bolondítva.

Tovább

Gyümölcsrizs recept

Értékelés: (3.7 / 5)

Ennél könnyebb és egyszerűbb desszert már nem is kell!

Tovább

Oreo pohárkrém

Értékelés: (4.3 / 5)

Imádom a pohárkrémeket, mert nem csak egyszerűen elkészíthetőek, de mellette még nagyon finomak is tudnak lenni. Mivel volt itthon pár ...

Tovább

Zabpehelypuding epervelővel

Értékelés: (5 / 5)

Ebéd utáni desszertnek egy nagyon finom pudingot főztem, és most nem a megszokott módon pudingporból, hanem zabpehelyből. A zabpelyhet őröljük ...

Tovább