Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel

2016-11-18
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Akciósan vettem egy doboz epret (szamócát). Nagy részét megettem, a maradékból ez a kelyhes finomság készült.

Ezeket szerezd be:

  • 3 db Eper
  • 5 dkg Mascarpone
  • 125 g Gyümölcsjoghurt (eper ízű)
  • 2 db Babapiskóta
  • 3 cl Likőr (eperlikőr)

1. lépés

A pohárba beleállítom a babapiskótákat, a 2 db félbevágott epret (szamócát), rákanalazom a mascarponét, majd a epres joghurtot.

2. lépés

Végül ráöntöm az eperlikőrt, s középre teszek egy epret.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 657 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Toblerone krém

  • Sárgabarackos kuszkuszdesszert

  • Vendégváró csokis pohárkrém

  • Diétás joghurtos reggeli recept

  • Oreo pohárkrém

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    545,7 kcal
  • Zsír

    21 g
  • Koleszterin

    69,2 mg
  • Szénhidrát

    64,5 g
  • Cukor

    38,1 g
  • Fehérje

    10 g