Választott hozzávaló: Zöldbab

Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.

Tovább

Kolbászos gyuvecs

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A gyuvecs a mi lecsónk balkáni rokona. Általában sertéshússzelettel, vagy pörkölttel sütik, de van, hogy halat tesznek bele.

Tovább

Sonkás tortellinileves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mondtam már, hogy imádom az olasz konyhát? Finom, gazdag leves, tele mindennel!

Tovább

Fehérboros heringfilé zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma zűrös napom volt, egy gyors, de ugyanakkor finom ebédet kellett készítenem. A zöldborsót, zöldbabot kiveszem a mélyhűtőből.

Tovább

Palóc gulyás

Értékelés: (3.8 / 5)

Valahogy kimaradt az életemből ez a leves és nemrég, amikor újdonságra vágytam, már napok óta szemeztem vele, mert sok helyen ...

Tovább

Palócleves

Fogás: , Cimkék: , ,
Értékelés: (4.8 / 5)

Ezt a receptet 20 évvel ezelőtt az anyósomtól tanultam.

Tovább

Tejfölös zöldbabfőzelék füstölt tarjával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Volt a fagyasztómban egy kis zöldbab, ezért főzeléket készítettem finom füstölt tarjával.

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A tavaszi zöldségleves akkor jó, ha minél több zöldség van benne.

Tovább

Párolt zöldség garnélarákkal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kis rákocskákat vegyes zöldséggel készítettem el. Egyszerű és nagyszerű!

Tovább

Fokhagymás-fűszeres csirke Guinness-szel

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Egyszerű hozzávalókból, mutatós és egyszerű vacsora. Bármilyen körettel is tálaljuk, jó választás lesz!

Tovább

Töltött padlizsán

Értékelés: (3.7 / 5)

A padlizsánt kettévágtuk, finomságokkal megtöltöttük, finoman megsütöttük és mind megettük.

Tovább