Választott hozzávaló: Tejszín

Szalonnás-sonkás zöld pestos penne

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szalonnás, sonkás zöld pestos penét készítettem, amire finom reszelt sajttal szórtam.

Tovább

Fehérboros tejszínes gombás csirkemell nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben lévő alapanyagokból ez jutott eszembe. Az eredményt tekintve, azt hiszem, jó választás volt.

Tovább

Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben még volt egy üveg saját készítésű zöld pesto és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédem.

Tovább

Almaszósz Gizitől

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Sült és főtt húsok mellé szívesen készítek almaszószt.

Tovább

Epres-krémsajtos finomság

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A következő édesség elkészítése baromi egyszerű, ráadásul nagyon mutatós is. Bátran készítsük, ha piknikezni mennénk.

Tovább

Amerika kapitány torta

Értékelés: (4.5 / 5)

Abigél unokámnak az egyik kedvenc filmje és ez a torta nagy meglepetés volt számára.

Tovább

Hideg tejszínes eperkrémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom eperlevest készítettem, főzés nélkül, néhány perc alatt. Nem csak finom, de egészséges is, vitaminbomba!

Tovább

Fehérboros-tejszínes csirkemell petrezselymes újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Azaz, fehérboros-tejszínes csirkemell petrezselymes újkrumplival, spárgával, medvehagymával és spenóttal.

Tovább

Fűszeres húsgolyó gombamártással

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egyszerű, bő fél óra alatt elkészíthető, és még a hétvégi asztalon is megállja a helyét.

Tovább

Fusilli fehérboros-tejszínes gombával és füstölt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hagymát és a fokhagymát aprítom. Az újhagymát és a chilit felkarikázom, a gombát és a medvehagymát szeletelem, a sajtot ...

Tovább

Medvehagyma-krémleves sült baconnal és gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Medvehagyma-krémlevest készítettem baconnal és gombával. Finom lett.

Tovább

Tagliatelle medvehagymás-fehérboros-tejszínes gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A pasta, vagyis az olasz tészta nagy kedvenc, a medvehagymának pedig most van a szezonja.

Tovább